2008-12-10 13:30:22• hírek • Szatmar.ro

Győzelemre ítélve

Ha sikerül megszerezni a három pontot, akkor tavasszal az UEFA-kupában folytatja a Steaua.

A Bajnokok Ligája csoportköre hatodik, utolsó fordulójában a Steaua számára továbbra is komoly tétje van a szerdai összecsapásnak a Fiorentina ellenében: egy győzelem esetén megszerzik a harmadik helyet, és ezzel kvalifikálják magukat az UEFA-kupára.

 

A román rekordbajnok azonban meglehetősen nehéz körülmények között készül az év utolsó találkozójára: a bajnokságban nem igazán szerepeltek az elvárásoknak megfelelően, a szurkolók háborúban állnak a tulajdonossal. Dorinel Munteanu vezetőedző homlokán tovább szaporítják a ráncokat a csapat összeállításának gondjai, mivel Goian eltiltás miatt, Emeghara, Székely, Ogararu pedig sérülés miatt nem léphet pályára. Ám ezzel még nincs vége, Zapata szintén sérüléssel bajlódik, akárcsak Kapetanosz. Mivel Stancu sem teljesen egészséges, Arthuro pedig, Abel Morenóval együtt, kedden felbontotta a szerződését, ez azt jelenti, hogy a katonacsapatnak egyetlen épkézláb csatár sem áll rendelkezésére.

Az olaszoknál Cesare Prandelli viszonylag nyugodtabban várhatja az összecsapást, mivel Dainellin és Gobbin kívül mindenki hadra fogható. A Fiorentina sikerét jósolja a statisztika is, mivel a Steaua még soha nem szerzett gólt olasz csapat ellen.

A csoport másik mérkőzésén a 11 pontos Lyon az ugyanannyi egységgel rendelkező Bayern Münchent fogadja, az összecsapás tétje a csoportelsőség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: